Botox

Behandling med Botox – en effektiv behandling af dine rynker

I Clinic U har jeg valgt at benytte det originale Botoxprodukt Vistabel fra Allergan. Botox er et lægemiddel, som indeholder Botulinum-toxin Type A.

Botox kan minimere eller udviske dine rynker

Der skelnes mellem to slags rynker; mimiske og dynamiske rynker. Mimiske rynker skyldes muskelsammentrækninger i dit ansigt, når du bruger dine ansigtsmuskler.

Statiske rynker viser sig i dit ansigt, selv når du slapper af i dine ansigtsmuskler. De er sværere at fjerne, men vil med tiden glattes mere ud, når din muskulatur i ansigtet afslappes gentagne gange med Botoxbehandlinger.

Botoxbehandling kan gøres, så du fortsat bevarer dit ansigts naturlige mimik og udtryk.

Botox har været brugt i mere end 25 år til kosmetiske behandlinger, og er et gennemtestet og sikkert produkt med stort set ingen bivirkninger, når det bliver lagt korrekt.

Botox er et muskelafslappende middel, som blokerer nerveimpulserne til dine ansigtsmuskler. Det bevirker, at dine muskler ikke kan spænde og skabe rynker i det behandlede område. Resultatet bliver, at din hud vil fremstå mere rynkefri, glat og frisk.

Din Botoxbehandling udføres altid af mig. Jeg er en erfaren, registreret og godkendt sygeplejerske af Sundhedsstyrelsen.

Behandlingen udføres med en ganske fin nål, hvor der injiceres små mængder af Botox i de muskler, som giver dig dine rynker.

Det er et ganske lille stik og de fleste synes ikke det gør ondt.

Botoxbehandlingen vil give dig en flot og tydelig reduktion af dine dynamiske rynker.

Selve effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage, og herefter aftager den efter ca. 3-6 måneder – og er meget individuelt fra person til person. Hvis du særligt i starten vedligeholder dine Botoxbehandlinger med jævne mellemrum, vil effekten med tiden holde længere og længere.

Efter din behandling vil du kunne se nogle små buler – der ligner små myggestik – hvor Botoxen er blevet injiceret. De små hævelser, vil aftage efter ca. 15-30 minutter. Der vil altid være risiko for, at der kan opstå en lille blødning og et blåt mærke, hvis man rammer et blodkar. Det vil dog forsvinde efter få dage.

Nogle ganske få oplever at få kortvarig hovedpine de første dage efter behandlingen.

Det er vigtigt, at du undgår al fysisk aktivitet og sport resten af dagen efter din behandling. Det er ligeledes vigtigt, at du undgår at trykke og massere området, som er blevet behandlet, så du ikke risikerer at sprede Botoxen, inden den har bundet sig til de omkringliggende muskler.

Priser på botox

  • 1 område kr. 1.500
  • 2 områder kr. 2.500
  • 3 områder kr. 3.500
  • Tillægsområde kr. 750
  • Masseter kr. 3.000

Husk vi har altid gratis forkonsultation inden din Botox behandling

Da Botox er et lægemiddel, kræver det, at du har været til en gratis forkonsultation hos vores læge senest 48 timer før din behandling.

Clinic U
c/o Klinikken
Hovedgaden 26, 1.
2970 Hørsholm

CVR: 34166455

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.