Filler

Behandling med Filler

I Clinic U har vi valgt at håndplukke lige præcis de fillerprodukter, som vi synes er de bedste på markedet og som giver de bedste resultater. De fillerprodukter vi benytter, er fra de mest anerkendte, veldokumenterede og største producenter.

Alle de producenter vi benytter, har en bred portefølje af Filler produkter og Skinbooster, hvilket gør det muligt for os bedre at målrette og skræddersy din behandling efter dit specifikke behov. Filler kan forbedre og opfriske din hud – og fremhæve og forskønne dine ansigtstræk. Filler kan genoprettte den volume, som du med alderen kan miste i dit ansigt.

Filler kan både bruges til at udglatte rynker, til at skabe mere fylde og markering på ønskede steder i ansigtet. 

Eksempler på områder, hvor Filler er velegnet til behandling: 

 • Læbeforstørrelse 
 • Mundvige 
 • Markere kæbelinje og hage 
 • Markering af kindben 
 • Volumen i kinder 
 • Fjerne rynker om munden 
 • Øreflipper
 • Tindinger

 

Filler består af en gennemsigtig gel af 98 % vand og 2 % hyaluronsyreHyaluronsyre er et stof, der i forvejen findes i din krops bindevæv. Det nedbrydes naturligt i din krop efter tid. 

Hyaluronsyren i Filleren hjælper med at bevare og genoprette hudens fugtighed og spændstighed. 

Filleren kan udfylde dine linjer og rynker, fremhæve dit ansigts konturer og genoprette eller skabe volumen 

Filleren injiceres under huden i det ønskede område med en ganske tynd nål og placeres med gentagne stik i det ønskede område. Efter injektionen masseres området ganske let. 

Du vil kunne se resultatet med det samme, men der vil typisk være en smule hævelse, som forsvinder i løbet af nogle dage. Nogle områder har tendens til at hæve mere end andre, f.eks. læber. 

Filler kan opleves en smule smertefuldt. Smerte er meget individuelt og nogle områder er mere ømfintlige end andre.

Du kan forvente en smule hævelse, ømhed og rødme i det behandlede område. Der kan også forekomme mindre blå mærker de første par dage. Det frarådes at dyrke solbadning, solarium, sauna, fysisk aktivitet og sport det første døgn efter behandlingen. Du bør ligeledes undgå ekstrem kulde.  

Du vil kunne se effekt af din Fillerbehandling med det samme – dog kan noget af resultatet skyldes en smule hævelse. Filleren skal lige have et par dage til at sætte sig og hævelsen fortage sig. 

Filler holder op til 3 til 18 måneder – alt efter hvilken slags Fillerder er benyttet og hvilket område, som er blevet behandlet.  

Det gælder for Filler – at den vil holde bedre og bedre for hver gang du får behandling, og hvis du regelmæssigt i starten vedligeholder din behandling. 

Priser på filler

 • ½ ml. kr. 2.000
 • 1 ml. kr. 3.300
 • 2 ml. kr. 5.700
 • 1 ml. kindben kr. 3.500

Husk vi har altid gratis konsultation før din Filler behandling.

Senest 48 timer forud for din Filler behandling, skal du til en forkonsultation

Clinic U
c/o Klinikken
Hovedgaden 26, 1.
2970 Hørsholm

CVR: 34166455

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.