Profhilo

Behandling med Profhilo

Fra vi har passeret de 25 år, oplever vi alle, at vores hud ældes, bliver mere slap og mindre elastisk. Én af mine egne foretrukne hudforyngelses-behandlinger på markedet er Profhilo.

Profhilo er en behandling, som er skabt til at genopbygge din hudstruktur og reducerer aldringstegn i huden. Profhilos unikke egenskab er, at den genopbygger og hydrerer din hud på en naturlig måde indefra. Profhilo vil få din hud til at se mere ung og frisk ud.

Profhilo består af hyaluronsyre, som injiceres ind under huden, men modsat andre fugtkure, kun med ganske få stik. Hyaluronsyren er et fugtbindende stof, der naturligt findes i din krops bindevæv, men som gradvist mindskes med alderen. Derfor vil din hud synes mere tør, slap og løs jo ældre du bliver. Når Profhilo injiceres, vil din egen produktion af collagen og elastin aktiveres og øges.
Hyaluronsyren i Profhilo er opbygget anderledes end dem vi kender fra andre fillers og skinboosters.
Det naturlige sukkerstof er varmebehandlet på en bestemt måde, der sammen med dens unikke formel gør det muligt, at stimulere hudens egen kollagen- og elastin produktion. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre, idet den er fri for BDDE bindinger, som vi kender fra andre fillers og skinboosters. Profhilo er designet til at genopbygge aldrende hud. Umiddelbart efter din behandling vil fugtindholdet i din hud øges – så dine linjer og rynker glattes ud.
Profilo forynger og strammer huden op. den er rigtig god til områder med løs, slap og kreppet hud.
Profhilo er et af de sidste nye produkter indenfor hudforyngelse. På kort tid er det blevet én af de mest populære behandlinger. Profhilo vandt prisen ’THE AESTHETIC AWARD’ i 2016, som årets mest innovative behandling.
Profhilo kan gives til både mænd og kvinder som udviser tegn på aldring.
Da Profhilo injiceres med få stik, er den forbundet med meget lidt ubehag, få bivirkninger og næsten ingen synlige tegn på behandling efterfølgende.
Ligesom med alle andre behandlinger kan der være nogle få bivirkninger til denne behandling. Du kan opleve at få rødmen omkring det injicerede område og evt. et mindre blåt mærke.
Du kan også hæve lidt i ansigtet de første dage, da hyaluronsyren trækker væske til sig.
Du vil langsomt efter få uger begynde at se en forbedret hudkvalitet og elasticitet, og dermed et yngre og friskere udseende
Jeg anbefaler to behandlinger med fire ugers interval.

Virkningen holder i ca. 6 måneder – men varierer dog alt efter din huds udgangspunkt

Priser på Profhilo

  • I alt 2 behandlinger, i alt 4 ml, samlet pris kr. 6.500

Husk vi har altid gratis forkonsultation inden din Profhilo behandling

Da Profhilo er et lægemiddel, kræver det, at du har været til en gratis forkonsultation senest 48 timer før din behandling.

Clinic U
c/o Klinikken
Hovedgaden 26, 1.
2970 Hørsholm

CVR: 34166455

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.